Kom naar huis van Emma Anna

Hey, lieve lezers van Mel’s Day, nadat alles wat mis kon lopen deze week zo’n beetje mis liep, is het tijd om weer lekker te bloggen. Want als er 1 ding is dat mij door deze week heeft geholpen dan is het wel de 2 boeken van Emma Anna die ik las als afleiding. Een van deze boeken is Kom naar huis. Ik had dit boek van Emma Anna nog nooit gelezen omdat het een e-boek is, hij is er wel als paperback, maar die had ik gemist. En deze kon ik nergens meer vinden om te kopen. Maar ik heb sinds kort een e-reader, dus ik kan lekker genieten van e-boeken voortaan. Oké tijd om jullie meer te gaan vertellen over dit eerste deel in de duologie.

Recensie Kom naar huis.

Titel: Kom naar huis Auteur: Emma Anna Uitgeverij: EmmaBooks Genre: New Adult Cijfer: 9

Hier gaat kom naar huis over:

Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel.

Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.

Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Dit vind ik van het boek.

Oké tijd om het over het boek te gaan hebben. De cover van dit e-boek is gewoon prima. De flaptekst is wat me gelijk nieuwsgierig maakte naar het verhaal in het boek. De titel vind ik ook erg goed gevonden.

Als we dan gaan kijken naar het verhaal dan is dat echt weer heel goed neergezet. Laat ik even met een trigger warning beginnen als je een niet zo’n fijne relatie hebt meegemaakt en daar nog erg veel last van hebt. Dan is dit boek misschien niet het boek voor jou. Want Emma Anna is een kei in het omschrijven van dit soort situaties. Het is rauw, het is puur en het is bijna alsof je midden in de gebeurtenis staat. Je wilt schreeuwen en vloeken omdat Hannah misschien niet zo reageert als dat jij zou willen. Je leeft met haar mee vanaf het eerste moment.

Hannah is sterk maar ook heel kwetsbaar. En dat kwetsbare gevoel heeft Emma heel goed weten neer te zetten. Maar ook Luc heeft het nodige mee gemaakt achter deze arrogante rijke stinkerd! Schuilt heel wat meer dan je in het begin zult denken. Dat Luc en Hannah elkaar leuk vinden dat is zeker maar is hun liefde sterk genoeg om hun verledens te overwinnen? Tja, daarvoor moet je toch echt het verhaal gaan lezen.

Maar zeg Emma dat einde is wel killing hoor. Dus toen ik Kom naar huis uit had, ben ik gelijk begonnen in het vervolg. Mijn recensie van dat deel lees je later deze week.

Maar als jij houdt van een rauw verhaal vol spanning, spicy scenes en liefde dan moet je dit verhaal zeker gaan lezen.

Liefs, Melanie.

Benieuwd naar de andere boeken van Emma Anna lees dan ook eens mijn recensie van De maagd van Augusta en Annemijn.

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie, dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. juni 8, 2024

    […] delen. De cover is gewoon prima en zowel de cover als de titel passen perfect bij het eerste deel Kom naar huis. Dus met de buitenkant van dit boek zit het wel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *