Bosvruchten Milkshake

Hey, lieve lezers van Mel’s Day, Ik vind veel dingen leuk om te maken. Zo bak ik in de winter graag zonnebloempit broodjes of andere lekkere brood soorten. Maar in de zomer ben ik dan weer meer van de salades en van de homemade Milkshakes. Jullie weten dat ik normaal niet zo van kant-en-klaar ben, dus het liefst gebruik ik zelf gemaakt ijs. Maar om dit recept lekker makkelijk en snel te houden. En er voor te zorgen dat iedereen het recept makkelijk kan maken heb ik dit keer gekozen voor kant-en-klaar ijs. Wat is jou favoriete Milkshake? De mijne is toch wel de Bosvruchten Milkshake en dat is dan ook het recept dat ik vandaag met jullie deel.

Bosvruchten Milkshake.

De ingrediënten voor 2 bosvruchten Milkshakes.

 • 2 Bolletjes vanille-ijs (Van goede kwaliteit)
 • Een doosje bevroren bosvruchten
 • 200 ml melk (evt. een beetje extra als die nog te dik is)
 • 1 eetlepel honing.
 • Slagroom
 • Mini Marshmellows.

Zo maak je de Milkshake.

 • Het vanille-ijs, de bosvruchten, de melk en de honing doe je in een grote blender en blend je tot een gladde massa.
 • Geen blender in huis, maar wel een staafmixer, dan werkt dat ook helemaal prima!
 • Doe het mengsel in een mooi glas en spuit er een toefje slagroom op.
 • Maak het af met een paar minimarshmellows!

Het opmaken van de Milkshake.

Is misschien nog wel een van de belangrijkste punten in dit recept! Een Milkshake ziet er namelijk extra feestelijk uit als het in een mooi glas met een mooi rietje wordt geserveerd! Ik koos bij deze mooie roze milkshake dan ook voor mooie regenboog smoothie rietjes. Deze rietjes zijn net iets dikker dan een normaal rietje en daardoor drinkt het makkelijker. En daarnaast mogen we natuurlijk geen plastic rietjes meer gebruiken en die papieren rietjes vind ik echt helemaal niks.

Deze rietjes heb ik gekregen van De rietjes fabriek in ruil voor mijn mening over de rietjes. En ik moet bekennen. Ik heb inmiddels al een aantal rietjes van hun in mijn bezit. Ze zijn gewoon supermakkelijk en blijven mooi. En het allerbelangrijkste ze kunnen in de vaatwasser. Dus zoek jij nog fijne rietjes neem dan zeker eens een kijkje op hun site.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie, dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Claire schreef:

  Het klinkt heerlijk! Wat een goed idee om vanilleijs als basis te gebruiken.

 2. Jouvence schreef:

  Oh dit ziet er heerlijk uit! Ik ga de ingrediënten meteen even op de boodschappenlijst zetten.

 3. Corrina Wassenaar schreef:

  Alleen al bij het lezen van het recept kreeg ik al zin in deze Shake
  Recept opgeslagen om eens te maken

 4. Kijkje in huis en tuin schreef:

  Wat een heerlijke milkshake, ik ben dol op vruchten met vanille ijs.

 5. Amina schreef:

  Omg omg omg wat lijkt me dit heerlijk! Een echte sugar rushhhh maar maakt niet uit: ik wil dit! 🙂

 6. Renata Feyen schreef:

  Dat klinkt zeker niet slecht. Mijn favoriet was banaan vroeger

 7. Wanda schreef:

  Bij de Mac bestellen we altijd de bananenmilkshake, maar deze variant ga ik zeker zelf ook even maken, want bosvruchten zijn hier ook favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *