Fotoshoot met Britt Rafaella

Hé, lieve lezers van Mel’s Day, jullie weten ondertussen wel dat ik niet heel vaak kan gaan Schooten vanwege de pijn in mijn handen. Ik vind dit natuurlijk erg jammer. Maar daardoor geniet ik wel extra veel van de momenten waarop ik wel kan gaan fotograferen. Een keer per jaar organiseert cosplay meet Heeswijk een cosplay fotoshoot bij kasteel Heeswijk. Superleuk want je ontmoet allemaal leuke mensen, zowel modellen als fotograven. Een van de jonge dames die ik daar ontmoete is Britt Rafaella. We hadden vanaf het eerste moment en besloten dan ook om samen wat foto’s te gaan maken.

De fotoshoot met Britt Rafaella

Kasteel Heeswijk is niet alleen een perfecte plek om foto’s te maken. Nee, je kunt er ook heerlijk wandelen en daarna lekker iets eten in hun restaurant. Of je kunt een bezoekje brengen aan het prachtige kasteel zelf natuurlijk. Voor de Meet mogen we o.a. gebruik maken van de prachtige kasteeltuin. Britt en ik besloten om daar onze shoot te beginnen. Bij Cosplay foto’s worden natuurlijk vaak foto’s gemaakt van de complete outfit van de cosplayer. Maar mijn specialisatie is natuurlijk portret fotografie.

Britt heeft een prachtig gezicht om te fotograferen. Daarnaast viel de zon precies op het juiste moment op haar haren. Waardoor ze een prachtige gloed krijgt op de foto’s. Ik kon dan ook niet anders dan een paar mooie portretten maken.

Maar het bleef natuurlijk niet alleen bij mooie portret foto’s. We maakten ook nog een aantal full body shots. De foto’s op mijn blog zijn altijd iets minder van kwaliteit dan de originele foto’s. Dus lijkt het je nu leuk om de originele foto’s te bekijken en andere foto’s die ik heb gemaakt. Neem dan een kijkje in mijn fotografie portfolio.

Tijdens de full body foto’s hadden we veel lol tijdens een episch gevecht van Britt in haar Harry Potter Cosplay en haar vriendin in een Princes peach outfit. Toverstaf tegen paraplu wie zou er gewonnen hebben? Ik hoop dat er dit jaar weer een cosplay meet komt. Want alhoewel ik het nooit de hele dag vol hou geniet ik er enorm van.

Wil je nu ook een keer een mooie foto van jezelf. Je mag me altijd een berichtje sturen. Ik kan maar weinig shoots doen, allemaal dicht bij huis en nooit langer dan ongeveer een uurtje! Maar daarentegen doe ik het voor de lol en kost het je niets. Dit vooral omdat ik soms ook een te slechte dag heb en het dus moet afzeggen. Maar ja, ik neem alles wat ik wel kan doen mee, want ik word er supergelukkig van.

Super bedankt Britt dat je mijn model wilde zijn tijdens deze cosplay meet. Bekijk ook eens de foto’s die ik maakte met Lianne Reijntjes.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou me een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie, dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen, maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Tessa schreef:

    Zo te lezen was dit een hele gezellig fotoshoot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *