Fotoshoot met Helene

Hey lieve lezers van Mel’s Day, vandaag deel ik met jullie een zo gezegde gouwe ouwe een fotoshoot met Helene. Het is natuurlijk super leuk om mijn nieuwste fotoshoots met jullie te delen. Maar zelf vind ik het erg leuk om ook af en toe eens terug te kijken naar waar ik vandaan kom. Toen ik net mijn Camera had gekocht shoote ik vooral met familie leden. Mijn zoon vind voor de camera staan gelukkig net zo leuk als zijn moeder dat vondt. Dus hij was regelmatig de sjaak om het zo maar even te zeggen. Maar als ik wilde groeien zou ik toch ook met modellen moeten gaan werken.

Op een avond tijdens een van de leesclubs had ik het hierover en boodt Helene aan om met mij te gaan oefenen met mijn camera. Super leuk want Helene is juist tijdens de boekenclub avondjes degene die een beetje op de achtergrond is. Daarnaast is Helene super slim dus ik vindt het ook altijd erg leuk om dingen van haar te leren over bijvoorbeeld de bijen.

De fotoshoot met Helene

Vondt ik dus wel behoorlijk spannend. Want hoewel ik vroeger zelf regelmatig model heb gestaan is het bedenken van plaatjes en het sturen van je model toch andere koek. Iets waar ik nog steeds soms wel moeite mee heb hoor. Ik was dan ook best een beetje zenuwachtig maar gelukkig kende ik Helene goed dus konden we lekker veel kletsen tijdens het shoote.

Helene verrastte me echt voor de camera. Want waar ze tijdens de boekenclub dus meestal op de achtergrond was wist ze voor de camera precies wat ze deed. Ze was super actief met leuke poses verzinnen en leefde zich helemaal in voor de foto. Ik denk dat een van mijn favoriete foto’s nog steeds de foto links op het plaatje hieronder is. De foto waarbij de koe precies tussen de benen van Helene stond. Het gebeurd maar zelde dat je de achtergrond zo perfect getimed krijgt.

Deze fotoshoot hielden we gewoon in een mini bos vlakbij mijn huis. Toch zijn de foto’s allemaal heel verschillend en dat maakt deze serie foto’s ook gelijk zo leuk.

Wil jij ook zo’n leuke fotoshoot?

Denk jij nou hé ik wil ook wel een paar leuke foto’s bijvoorbeeld voor je blog of als je een auteur bent voor de promotie van je boeken. Ik kan heel af en toe een shoot doen. Helaas wel alleen in de omgeving van Uden, denbosch, eindhoven, veghel, schijndel etc want reizen is voor mij niet zo makkelijk. De shoots zullen ook geen uren duren want ik kan maar kort achter elkaar shoote.

Maar ja dan heb jij leuke gratis foto’s en ik een beetje tijdsbesteding. Want al dat thuiszitten is niet zo gezellig natuurlijk.

Benieuwd naar meer leuke foto’s neem dan een kijkje bij de foto’s van Lotte van den Noort of Lianne Reijntjes of neem een kijkje in mijn portfolio.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *