Fotoshoot met Lotte van den Noort

Hey lieve lezers van Mel’s Day, nu ik zo lekker bezig ben met mijn nieuwe blog en me niet meer alleen focus op boeken. Vind ik het erg leuk om ook wat van mijn andere hobby’s met jullie te delen. Want ik vind het namelijk ook echt ontzettend leuk om te fotograveren. Wat veel van jullie lezers niet weten is dat ik vroeger veel modellenwerk in mijn jeugd heb gedaan. Ik heb daar altijd enorm van genoten. Maar op een gegeven moment kwam ik veel aan door mijn ziek zijn en wilde mijn gewrichten niet meer meewerken. Toen heb ik een camera gekocht van mijn vakantiegeld en ben gaan fotograveren. Iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Maar eigenlijk ook teveel vraagt van mijn lichaam. Maar zo nu en dan doe ik graag een leuke fotoshoot. En zo is deze fotoshoot met Lotte van den Noort ontstaan.

Fotoshoot met Lotte van den Noort in de natuur.

Ook Lotte heb ik leren kennen via sociale media. We hadden al een aantal keer een gesprek gehad over bepaalde dingen waar wij beide wel eens tegen aanliepen. Toen ik voorstelde om haar op de gevoelige plaat te zetten vond ze dat gelijk erg leuk. We bespraken dat een beetje een bos achtig gebied wel erg leuk zou vinden voor haar shoot. En zo zijn we de foto’s gaan maken. Het was super leuk om Lotte te zien openbloeien tijdens deze fotoshoot.

Inmiddels hebben de lezers van de boeken van Lotte van den Noort een van mijn foto’s al regelmatig voorbij zien komen. Het is namelijk haar auteurs foto die op de achterkant van de boeken staat. Lotte schrijft o.a historische YA boeken. Zo schreef ze Unsikable dat is een hertelling van het verhaal van de titanic. Je wordt in dit verhaal weer meegenomen naar de Titanic maar het verhaal wordt verteld vanuit een ander perspectief. Ben je benieuwd naar de boeken van Lotte neem dan even een kijkje op de website van Lotte van den Noort.

Ik heb enorm genoten van deze leuke fotoshoot met Lotte van den Noort. Lotte super bedankt voor je vertrouwen in mij.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Malou schreef:

  Wauw wat een mooie foto’s! Ik ben nu wel benieuwd geworden naar haar boeken, dus ik ga even een kijkje nemen

 2. Eat Live Travel schreef:

  Wat een gave foto’s. Vind het heel natuurlijk overkomen. Leuk dat je vroeger ook veel modellenwerk gedaan hebt.

 3. Ingrid schreef:

  Wat een mooie foto’s. Ik.vind de kleur van je jurk ook.zo mooi

 4. nicole orriens schreef:

  Wat zijn de foto’s mooi geworden! En ik vind je gele jurk ook helemaal geweldig. Die zou ik ook zo kopen!

 5. Claire schreef:

  Wat een prachtige foto’s! En wat is Noortje heerlijk kleurrijk gekleed. Mooi hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *