Flessenpost van Chantal Claassen

Hey lieve lezers van Mel’s Day, vandaag heb ik voor jullie een recensie van een heerlijke feelgood van eigen bodem. Ik heb het over Flessenpost van Chantal Claassen. Het eerste deel in de Beachclub Esperanza serie. Een heerlijke zomerse feelgood. Tijd dus om jullie alvast mee te nemen naar het strand en de zomer in mijn leeservaring van dit boek.

Chantal Claassen vertelt je alles over haar boeken op haar website.

Recensie Flessenpost.

Titel: Flessenpost Auteur: Chantal Claassen Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat Flessenpost over.

‘Flessenpost’ van Chantal Claassen gaat over Chloë. Na een mislukte relatie trekt ze tijdelijk in bij beste vriendin Babs. Nu ze weer alleen is, voelt ze het gemis van haar overleden ouders en broertje des te meer. Ook het feit dat de gezondheid van haar oma zo achteruitgaat, baart haar zorgen. Als ze op het strand van Hoek van Holland een fles in de zee gooit met een wens voor haar oma, ziet ze dat er bij Beachclub Esperanza personeel wordt gezocht. Chloë aarzelt geen moment en solliciteert. Nogal rücksichtslos, maar misschien wel haar beste zet in tijden.

Dit vind ik van het boek.

oooh jongens van die cover krijg je toch gelijk zo’n heerlijk zomers gevoel! Ik denk gelijk aan zee, strand en een lekkere cocktail en laat dat nou precies bij het verhaal in dit boek passen. De titel Flessenpost vind ik ook heel erg leuk gevonden.

Dan gaan we naar het verhaal zelf. Hoewel Claassen een debuterend auteur is merk je daar helemaal niks van. Ze heeft een heerlijke vlotte schrijfstijl. Het is een feelgood zoals een feelgood hoort te zijn. Hoewel het verhaal ook wat diepgang krijgt door de oma van Chloë.

Maar vooral de personages maken dit verhaal! Echt Chantal Claassen weet super leuke personages neer te zetten waar iedereen mee kan meeleven. Ik weet zeker dat heel wat meiden zich herkennen in Chloë en Babs. Maar ook de jongens van de beachclub zorgen gelijk voor een lach op je gezicht! Dit boek geeft je een heerlijk zomers gevoel en als je er eenmaal in begonnen bent dan wil je hem in een ruk uitlezen.

Al met al is Flessenpost van Chantal Claassen het boek om deze zomer heerlijk aan het strand te gaan lezen met een cocktail in je hand. Op die manier kun je jezelf helemaal mee laten voeren op het ruizen van de zee naar Beachclub Esperanza en de personages in dit boek! Het boek krijgt van mij dan ook een mooie 9

Opzoek naar nog meer mooie romans lees dan eens Annemijn van Emma Anna.

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. mei 24, 2024

    […] zoek naar nog meer leuke feelgood boeken lees dan ook eens Flessenpost van Chantal […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *