Fotoshoot met Lianne Reijntjes

Hey lieve lezers van Mel’s Day, afgelopen 2 weken stonden vooral in het teken van ziek zijn. Helaas ben ik nog steeds ziek. Het is een hardnekkig virus dat zich vooral op de luchtwegen hecht. Ook mijn partner Martijn heeft er last van. Het is een virus dat in verschillende fases komt. Ik zit nu in de fase met heel veel slijm en stofjes. Met mijn astma niet ideaal maar gelukkig heb ik een nieuwe puffer. Afgelopen week heb ik dan ook geen de week van geplaatst. Maar deze week komt er wel weer een. Ik deed namelijk de afgelopen dagen toch best wel wat leuke dingen. Zoals deze mini fotoshoot met Lianne Reijntjes.

Fotoshoot met Lianne Reijntjes bij de Noordkade.

Lianne Reijntjes leerde ik een paar jaar geleden kennen via sociale media. Lianne is auteur en ik ben gek op boeken dus die passie voor boeken delen we met elkaar. Ik las Lianne haar boeken. Deze zullen jullie op Mel’s Day nog wel voorbij zien komen binnenkort want ik ben druk bezig om alles over te zetten. Na een periode waarin Lianne even niet heeft geschreven komt ze nu weer met een nieuw boek! Bestemming Barcelona verschijnt op 24 april van dit jaar. En tje bij een nieuw boeken horen eigenlijk toch ook wel nieuwe foto’s.

Lianne en ik raakte hierover aan de praat en al snel werd er een afspraak gemaakt om samen te gaan fotograveren. Nu doe ik het momenteel niet zo veel meer vanwege mijn hand en al helemaal geen lange shoots meer. Het is dan ook mijn hobby en niet mijn werk. Ik verdien er niks mee ik vind het gewoon soms leuk om iemand aan een mooie foto te helpen.

De eerste datum voor de shoot ging niet door omdat mijn griep te erg was, de tweede datum viel letterlijk in het water. Die dag kwam het met bakken uit de hemel. Maar afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver. We hadden afgesproken om wat foto’s te gaan maken bij de noordkade. Super leuk. Want dit is toch wel een van mijn favoriete locaties.

Naast dat ik het super leuk vond om weer eens te gaan fotograveren. Vond ik het ook erg leuk om Lianne nu dan toch eens een keer in het echt te zien vanplaats elke keer online.

De shoot zelf.

Die verliep erg goed. Lianne was super makkelijk om mee te werken. Ik hoefde weinig te zeggen ze wist precies wat ze deed. En binnen drie kwartier hadden we dan ook een flinke eerste selectie. Ik moet nog door de rest van de beelden heen. Maar deze sprongen er op het eerste oog uit. Uiteindelijk heeft Lianne een foto gekozen voor haar auteurs foto dus dat is helemaal leuk natuurlijk! Benieuwd naar welke foto dat is geworden neem dan snel een kijkje op haar instagram. Dan kun je ook gelijk alles over haar nieuwste boek lezen. Ik heb in elk geval weer super genoten van deze fotoshoot met Lianne Reijntjes.

Benieuwd naar de gehele foto’s of naar andere foto’s die ik gemaakt heb dan kun je een kijkje nemen op Mel’s Day portfolio.

Denk je nou hé dat is leuk ik wil ook wel eens door Mel op de foto gezet worden. Dan kun je me altijd een mailtje sturen op bookstamel@gmail.com. Maar houdt er rekening mee dat het korte shoots zijn en ik ze echt alleen kan doen op goede dagen en misschien max 1 in de maand puur voor de fun.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Frederique schreef:

  Leuk hoor dat je ook foto’s maakt. En ja bah het heerst enorm en het houdt best lang aan inderdaad….

 2. Claire schreef:

  Zo vervelend van je gezondheid! Ik vind de foto’s trouwens wel echt prachtig geworden!

 3. Kijkje in huis en tuin schreef:

  Wat leuk dat jullie dezelfde passie ( boeken) delen, je staat prachtig op de foto.

 4. Jouvence schreef:

  Wat heb je een prachtige foto’s gemaakt tijdens deze fotoshoot met Lianne!

 5. Renata Feyen schreef:

  Je foto’s zijn echt leuk – wat lastig dat je zo ziek bent geweest en het moest uitstellen

 6. Eat Live Travel schreef:

  Wat een super leuke foto’s zijn het geworden. Ik hoop dat je je snel weer beter voelt en het virus afneemt.

 7. Sandra schreef:

  Dat zijn echt mooie foto’s! Hopelijk wordt je snel beter!

 8. Wanda schreef:

  Leuk dat ze je hiervoor heeft gevraagd en dat ze nu ook één van deze foto’s gaat gebruiken!

 9. Tess schreef:

  Zo te lezen was het een gezellig dag. De fotos zijn echt prachtig

 10. Elisa schreef:

  Eerste keer dat ik op je website kom. Wat maak je mooie foto’s zeg! Vooral die zwart-witte. Beterschap!

 1. mei 10, 2024

  […] Super bedankt Britt dat je mijn model wilde zijn tijdens deze cosplay meet. Bekijk ook eens de foto’s die ik maakte met Lianne Reijntjes. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *