Sushi Boom in Veghel

Hallo lieve allemaal, Eten ik wordt er nog steeds gelukkig van al kan ik niet meer zoveel eten en kunnen sommige dingen echt niet meer. Een van de dingen waar ik echt nog enorm van kan genieten is Sushi. Nu moet ik bekennen dat ik altijd een grote liefhebber van sushi ben geweest. Misschien niet zo gek omdat ik graag vis en rijst eet en sushi is natuurlijk de perfecte combinatie van die twee. Toen mijn ex-favoriete sushi zaak eerst kwalitatief minder werd en later dicht ging moest ik opzoek naar een nieuwe zaak. Gelukkig was er vlak daarvoor een nieuwe sushi tent geopend genaamd Sushi Boom. Inmiddels kun je wel zeggen dat we kind aan huis zijn bij deze sushi tent.

Sushi Boom Veghel de praktische informatie.

Oké ik begin even met de standaard gegevens 🙂 Sushi Boom vind je op De bunders 88 in Veghel. Ze zijn geopend van Ma t/m Zo van 14.00 tot 20.30 de afhaaltijden wijken iets af daarvoor kun je het beste even een kijkje nemen op hun website! Op woensdagen is het pokebowl woensdag en krijg je 20% korting op je poke bowl en op elke donderdag krijg je 20% korting op alle special rolls!

De box die wij gaan testen komt van social deal in deze box zitten 62 stukjes sushi en hij kost 35 euro.

 • 8x kushi roll
 • 8x salmon avocado roll
 • 8x spicy tuna roll
 • 8x tempura roll
 • 8x kip roll
 • 8x kappa maki
 • 8x kani maki
 • 3x zalm nigiri
 • 3x tonijn nigiri

Als ik een blog wil gaan schrijven over een zaak dan vraag ik ook altijd wat hun specialiteit is of op welk product ze het meest trots zijn. In dit geval vonden de medewerkers het lastig om te kiezen want ze hadden 3 favorieten. Maar uiteindelijk kozen ze voor de Rainbow roll deze roll is met Avocado, japanse garnaal, zalm en tonijn en hiervoor betaal je 6,25 voor 4 stukjes. Dus deze namen we ook mee om te proberen.

De service van Sushi Boom

Voor ik na het reviewen van de sushi zelf ga wil ik het eerst nog even hebben over de service van de zaak. Als je een bestelling doet bij Sushi Boom dan staat het klaar als je het op komt halen of wordt het rond de afgesproken tijd bezorgt. Ik heb inmiddels 2x een box besteld bij deze zaak en in beide gevallen was dit ook echt zo. Als ik vervolgens kijk naar de reviews dan zie je dit ook terug. De zaak ziet er schoon en netjes uit en de medewerkers zijn super vriendelijk! De keren dat ik de sushi heb gehaald was hij heerlijk vers bereid en de rijst netjes op kamertemperatuur.

Wat ik daarnaast heel fijn vind is dat je met bestellen kunt aangeven of je wel of geen stokjes, soja saus etc bij je bestelling wilt hebben. Dit voorkomt een heleboel verspilling. Daarnaast heb je hier boven al kunnen lezen dat ze gelijk met me mee dachten voor de volgende keer als ik een bestelling met de fiets zou komen halen. Voor de service krijgt deze zaak van mij dan ook een dikke 10.

De Rainbow roll

Ik begin met de review van de Rainbow roll. Zoals ik al aangaf is de rijst perfect gekookt en lekker op kamertemperatuur. Als je deze roll proeft snap je gelijk waarom dit een van hun favoriete rollen is. De avocado geeft een lekker fris tintje aan de roll de vis zorgt voor een beetje zout en de saus die erop zit geeft het een beetje pit een perfecte combinatie dus. De roll ziet er elk stukje perfect het zelfde uit en is mooi gemaakt. Deze roll krijgt van mij ook zeker een dikke voldoende!

De box van Social Deal

De social deal box is prachtig opgemaakt en heeft een mooie variatie van de wat simpelere sushi en de wat meer specialere rollen. Zo zit er dus voor iedereen wel wat in deze box. Hier in huis zijn we vooral fan van de wat luxere rollen en deze vonden we dan ook echt stuk voor stuk heerlijk de sausen die erop zaten maakte de rollen echt af. Daarnaast waren de andere rollen super vers en goed gerold. De verhouding rijst / vulling was prima en alles was met even veel zorg bereid. Er was niks wat ons tegen viel aan deze box. Je kan echt merken dat ze kwaliteit bij Sushi Boom heel belangrijk vinden. Ik heb hier 2x besteld en tot 2 keer toe zagen de rollen er precies het zelfde uit. En dat is super fijn omdat je dan altijd precies weet wat je krijgt.

Eind oordeel

Van mij krijgt Sushi Boom zeker een mooie voldoende van de sushi tot de service alles wordt met zorg gedaan. Van mij mogen er iets meer speciale rollen op de kaart komen. Ik ben bijvoorbeeld echt fan van een carpaccio roll en die mis ik hier wel. En bijvoorbeeld een roll met een lekkere crunchie topping voor de afwisseling. Maar verder heb ik totaal geen op of aanmerkingen en raadt ik je zeker aan om hier een keer sushi te bestellen en je eigen oordeel te vellen!

Heel veel liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Claire schreef:

  Ik wist helemaal niet dat je ook sushi via Social Deal kunt bestellen! Het scheelt ook best veel qua geld. Dus dankjewel voor de tip! Ga binnenkort gelijk een kijkje nemen op de website.

 2. Malou schreef:

  Dat klinkt goed zeg! Ik ben gek op sushi maar ik heb het al een tijdje niet meer gegeten

 3. Vivienne schreef:

  O wat lekker zeg! Ik vind sushi ook erg lekker. En vooral mijn dochters zijn er dol op! Leuke tip!

 1. mei 2, 2024

  […] bestelde sushi bij de Sushi Boom jup onze favoriete sushitent en verder deden we niet veel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *