Snel en Lekker: Pizza Rolletjes Recept

Hey lieve allemaal, koken en bakken vind ik super leuk. Nu met mijn slik en kaakklachten doe ik het veel te weinig omdat ik vooral zacht moet eten. De komende tijd wil ik dan ook tijd en energie steken in het bedenken en maken van recepten. En dan wel recepten voor mensen die met de zelfde problemen kampen als dat ik doe. Maar ik heb natuurlijk nog wel een hoop leuke recepten om met jullie te delen. Zoals deze heerlijke pizza rolletjes. Deze pizza rolletjes zijn echt super makkelijk om te maken en ook nog eens erg lekker.

Ingrediënten voor ongeveer 15 pizza rolletjes.

Zo maak je deze heerlijke rolletjes.

 • Rol een plak bladerdeeg open en leg deze op een grote snijplank.
 • Bestrijk deze plak bladerdeeg met de pizzasaus.
 • Leg hier vervolgens 6 plakken kaas op of strooi de geraspte kaas erover heen.
 • Vervolgens leg je hier de plakjes Salami op.
 • Bestrijk de volgende plak bladerdeeg met een heel dun laagje pizzasaus.
 • Leg deze plak met de bestreken kant op de de andere plak bladerdeeg en duw hem goed aan.
 • Snijd de deeglap nu met een pizzasnijder in 15 stroken van ongeveer 1 tot 1,5 cm breedt.
 • Rol de stroken op en duw de uiteinden aan.
 • Leg de pizzarolletjes op een bakplaat die bedekt is met bakpapier.
 • Verwarm de oven voor op 220 graden.
 • Bak de Super snelle pizza broodjes in 15 tot 20 min mooi goudbruin en gaar. De precieze tijd is afhankelijk van je oven want elke oven is toch weer net een beetje anders.

Geen zin in iets hartigs probeer dan eens mijn Chocolade cake met walnoten.

Eet smakelijk.

Liefs, Melanie

*** Let op bloggen is een hobby voor mij, ik heb dan ook niemand die mijn teksten na kijkt op spelling want dat zou mij een paar 100 euro in de maand kosten. Ik heb dyslexie dus de kans is groot dat er hier en daar een spelfoutje in de tekst staat. Ik doe er alles aan om deze te voorkomen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. ***

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Ingrid kocken schreef:

  Wat een leuk.en makkelijk idee. Ga ik ook.eens makem

 2. Helen schreef:

  Wat een lekker uitziend recept zeg.. zal het volgende x eens uitproberen

 3. Frederique schreef:

  Oh dat ziet er superlekker en makkelijk uit. Ik ga het aankomend weekend testen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *