Welkom op Mel’s Day

Hallo lieve allemaal, welkom op Mel’s Day mijn nieuwe blog. Op mijn blog Mel’s Day neem ik je mee in mijn wereld. Mijn wereld is zeer gevarieerd en bestaat uit vele Up’s en Down’s. Ik ben puur, eerlijk en heb mijn eigen kijk op de wereld. Maar voordat ik je mijn neem in mijn wereld op Mel’s Day zal ik me hieronder nog even kort voorstellen.

Wie is het gezicht achter Mel’s Day?

Nou dat ben ik dus Melanie 41 lengtes jong! Moeder van een hele lieve knappe zoon genaamd Jamie, geliefde van mijn geweldige partner Martijn en helemaal verkocht aan mijn 2 katten vriendjes Job en Toontje. Mijn leven is niet altijd makkelijk het is er een met vele up’s en downs. Zo heb ik autisme, add, Hypermobiliteitssyndroom, dyslexie, het burning mounth syndroom en veel paniek aanvallen door de slikklachten die ik heb.

Maar wees gerust mijn blog zal niet bestaan uit alleen maar negativiteit. Wel zal ik open en eerlijk schrijven over de up’s en down’s ik ben niet het type dat zich anders voor doet dan ze is maar wel het type dat altijd positief probeert te blijven.

Maar goed over naar de dingen waar ik vrolijk van wordt in het leven. Ik lees erg graag boeken en verdwaal dan ook graag in de fantasiewerelden die auteurs weten te beschrijven. Daarnaast kijk ik graag tv, maar ik hou ook enorm van koken en bakken als mijn lichaam dat toe laat. Dit zelfde geld eigenlijk voor wandelen en fotograveren ik doe het veel te weinig omdat mijn lichaam niet altijd mee wil werken maar ik doe het wel met heel veel plezier.

Je zult op mijn blog dan ook recepten vinden, mooie foto’s, boeken die ik heb gelezen, interviews met auteurs, korte verhalen, leuke dagjes uit en dingen die ik mee maak in mijn leven. Daarnaast zul je blogs vinden over mijn metale gezondheidsproblemen en mijn diagnoses waar mensen nog niet vaak over hebben gehoord zoals het burning mounth syndroom en mijn paniek stoornis.

Ik wil je alvast super bedanken dat je de tijd hebt genomen om een kijkje op mijn blog te nemen.

Heel veel liefs, Melanie

p.s je kan me ook volgen op Instagram ook daar heet ik Mel’s DaY.

*** Ik heb dus dyslexie en niet de middelen om elke blog na te laten kijken op spelling. Bloggen is voor mij een uitlaatklep en een hobby dus ik zeg alvast sorry voor evt spellingsfouten ***

Dit vind je misschien ook leuk...

18 reacties

 1. Jouvence schreef:

  Wat tof dat je een heel nieuwe blog begint onder een nieuwe naam! Heel veel succes en plezier ermee gewenst.

 2. Irene schreef:

  Welkom en heel veel succes!

 3. Claire schreef:

  Yesssssssss daar ben je weer lieve Melanie! Zo leuk! Ik ga je uiteraard volgen. Ik ben super benieuwd naar al je komende blog artikelen.

 4. Kijkje in huis en tuin schreef:

  Wat leuk een nieuw blog, ik ben benieuwd naar je artikelen

 5. Amina schreef:

  Welcome back lieve Melanie! Wat goed je weer te ‘zien’. Ik ben heel erg benieuwd naar je artikelen!

 6. Jolijn Grootendorst schreef:

  Ik ga blog zeker volgen. Niet alleen voor je recensies,maar ook voor de rest.

 7. Lien schreef:

  Mooie make-over!

 8. Eat Live Travel schreef:

  Leuk om je zo te leren kennen. Ik ga je blog in de gaten houden, benieuwd naar je artikelen. Enneh maak je geen zorgen om je dyslectie hoor ;-).

 9. Rory schreef:

  Wat leuk Melanie! Ik dacht laatst nog dat ik al een tijdje niets voorbij had zien komen. Heftig trouwens als ik zo je opsomming leest. En tof dat je – voor zover ik ervaar – positief blijft. En puur en eerlijk is juist goed hè.

 10. Mitchel schreef:

  Veel plezier met je nieuwe blog en veel succes gewenst met het schrijven van nieuwe artikelen!

 11. Tess schreef:

  Veel plezer en succes met jouw nieuwe blog avontuur! Ben benieuwd naar je artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *